Mondmaskerplicht / Thermen Mineraal - 22.9.2021 · de mondmaskerplicht was al heel wat soepeler dan vorig schooljaar, maar toch moesten leerlingen het aandoen bij verplaatsingen.

2.10.2021 · in brussel blijft de mondmaskerplicht op de werkvloer daarom nog even bestaan. Het politiebesluit dat de verplichting moest regelen, voorziet wel een mondmaskerplicht in winkels, de horeca, musea en bioscopen, … 22.10.2021 · de ugent voert vanaf volgende week maandag opnieuw een mondmaskerplicht in op al haar campussen. Maar omdat de verplichting vanaf 1 oktober op veel plaatsen. Alleen is daar geen juridische basis voor.

Ook de organisatoren van de ronde van het waasland voor mountainbikers. Middelbaar krijgt ‘afkoelingsweek’ voor krokus, geen
Middelbaar krijgt ‘afkoelingsweek’ voor krokus, geen from images0.persgroep.net
26.10.2021 · het overlegcomité heeft vandaag de epidemiologisch toestand besproken. Het politiebesluit dat de verplichting moest regelen, voorziet wel een mondmaskerplicht in winkels, de horeca, musea en bioscopen, … 2.10.2021 · in brussel blijft de mondmaskerplicht op de werkvloer daarom nog even bestaan. Een greep uit de reacties zetten we online en in de krant. 16.9.2021 · sinds 1 september zijn de coronamaatregelen voor buitensportorganisaties versoepeld. Alleen is daar geen juridische basis voor. Ook de organisatoren van de ronde van het waasland voor mountainbikers. 22.10.2021 · de ugent voert vanaf volgende week maandag opnieuw een mondmaskerplicht in op al haar campussen.

Een uitbreiding van de mondmaskerplicht, het covid safe ticket en telewerk moet de toegenomen viruscirculatie afremmen.

16.9.2021 · sinds 1 september zijn de coronamaatregelen voor buitensportorganisaties versoepeld. Maar omdat de verplichting vanaf 1 oktober op veel plaatsen. 23.10.2021 · de viroloog vindt wel dat de mondmaskerplicht te snel is losgelaten. 26.10.2021 · het overlegcomité heeft vandaag de epidemiologisch toestand besproken. De viruscirculatie is de afgelopen weken erg toegenomen, onder meer door het toegenomen aantal contacten en meer binnenactiviteiten. Ook de organisatoren van de ronde van het waasland voor mountainbikers. 24.10.2021 · premier alexander de croo (open vld) roept maandag het kernkabinet bijeen om de coronasituatie in ons land te bespreken, meldt zijn woordvoerder tom … 2.10.2021 · in brussel blijft de mondmaskerplicht op de werkvloer daarom nog even bestaan. Volgens minister weyts komt er een nog versterkt. 2.10.2021 · de vlaamse winkeliers hopen op een massa shoppers dit weekend, nu de mondmaskerplicht voor zowel klanten als personeel is weggevallen. Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen bedraagt … Dat blijkt uit een interne mail die de universitaire leidi. "we wisten dat er een stijging van de cijfers aankwam en het mondmasker nog een tijdje dragen, zou ons geholpen hebben.

Maar omdat de verplichting vanaf 1 oktober op veel plaatsen. De viruscirculatie is de afgelopen weken erg toegenomen, onder meer door het toegenomen aantal contacten en meer binnenactiviteiten. Een uitbreiding van de mondmaskerplicht, het covid safe ticket en telewerk moet de toegenomen viruscirculatie afremmen. Alleen is daar geen juridische basis voor. 26.10.2021 · het overlegcomité heeft vandaag de epidemiologisch toestand besproken.

2.10.2021 · de vlaamse winkeliers hopen op een massa shoppers dit weekend, nu de mondmaskerplicht voor zowel klanten als personeel is weggevallen. Filmopnames aan Turnhoutse gevangenis voor nieuwe TV-reeks
Filmopnames aan Turnhoutse gevangenis voor nieuwe TV-reeks from rtv.be
23.10.2021 · de viroloog vindt wel dat de mondmaskerplicht te snel is losgelaten. 2.10.2021 · in brussel blijft de mondmaskerplicht op de werkvloer daarom nog even bestaan. Alleen is daar geen juridische basis voor. 22.10.2021 · de ugent voert vanaf volgende week maandag opnieuw een mondmaskerplicht in op al haar campussen. 16.9.2021 · sinds 1 september zijn de coronamaatregelen voor buitensportorganisaties versoepeld. Ook de organisatoren van de ronde van het waasland voor mountainbikers. "we wisten dat er een stijging van de cijfers aankwam en het mondmasker nog een tijdje dragen, zou ons geholpen hebben. De viruscirculatie is de afgelopen weken erg toegenomen, onder meer door het toegenomen aantal contacten en meer binnenactiviteiten.

Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen bedraagt …

2.10.2021 · in brussel blijft de mondmaskerplicht op de werkvloer daarom nog even bestaan. 23.10.2021 · de viroloog vindt wel dat de mondmaskerplicht te snel is losgelaten. "we wisten dat er een stijging van de cijfers aankwam en het mondmasker nog een tijdje dragen, zou ons geholpen hebben. Volgens minister weyts komt er een nog versterkt. 22.10.2021 · de ugent voert vanaf volgende week maandag opnieuw een mondmaskerplicht in op al haar campussen. Een uitbreiding van de mondmaskerplicht, het covid safe ticket en telewerk moet de toegenomen viruscirculatie afremmen. Dat blijkt uit een interne mail die de universitaire leidi. Een greep uit de reacties zetten we online en in de krant. 26.10.2021 · het overlegcomité heeft vandaag de epidemiologisch toestand besproken. 16.9.2021 · sinds 1 september zijn de coronamaatregelen voor buitensportorganisaties versoepeld. Alleen is daar geen juridische basis voor. 22.9.2021 · de mondmaskerplicht was al heel wat soepeler dan vorig schooljaar, maar toch moesten leerlingen het aandoen bij verplaatsingen. De viruscirculatie is de afgelopen weken erg toegenomen, onder meer door het toegenomen aantal contacten en meer binnenactiviteiten.

24.10.2021 · premier alexander de croo (open vld) roept maandag het kernkabinet bijeen om de coronasituatie in ons land te bespreken, meldt zijn woordvoerder tom … 2.10.2021 · in brussel blijft de mondmaskerplicht op de werkvloer daarom nog even bestaan. "we wisten dat er een stijging van de cijfers aankwam en het mondmasker nog een tijdje dragen, zou ons geholpen hebben. 26.10.2021 · het overlegcomité heeft vandaag de epidemiologisch toestand besproken. Een uitbreiding van de mondmaskerplicht, het covid safe ticket en telewerk moet de toegenomen viruscirculatie afremmen.

Boom van den bospoeper is stervende: “Wildpoepen is hier from static.gva.be
23.9.2021 · maar vanaf 1 oktober komt daar dus een einde aan, de mondmaskerplicht verdwijnt dan voor leraren en leerlingen in het secundair onderwijs. 26.10.2021 · het overlegcomité heeft vandaag de epidemiologisch toestand besproken. 22.9.2021 · de mondmaskerplicht was al heel wat soepeler dan vorig schooljaar, maar toch moesten leerlingen het aandoen bij verplaatsingen. Een greep uit de reacties zetten we online en in de krant. Dat blijkt uit een interne mail die de universitaire leidi. Volgens minister weyts komt er een nog versterkt. Maar omdat de verplichting vanaf 1 oktober op veel plaatsen. Een uitbreiding van de mondmaskerplicht, het covid safe ticket en telewerk moet de toegenomen viruscirculatie afremmen.

"we wisten dat er een stijging van de cijfers aankwam en het mondmasker nog een tijdje dragen, zou ons geholpen hebben.

"we wisten dat er een stijging van de cijfers aankwam en het mondmasker nog een tijdje dragen, zou ons geholpen hebben. 23.10.2021 · de viroloog vindt wel dat de mondmaskerplicht te snel is losgelaten. Alleen is daar geen juridische basis voor. 16.9.2021 · sinds 1 september zijn de coronamaatregelen voor buitensportorganisaties versoepeld. 2.10.2021 · de vlaamse winkeliers hopen op een massa shoppers dit weekend, nu de mondmaskerplicht voor zowel klanten als personeel is weggevallen. Volgens minister weyts komt er een nog versterkt. Maar omdat de verplichting vanaf 1 oktober op veel plaatsen. Dat blijkt uit een interne mail die de universitaire leidi. Het politiebesluit dat de verplichting moest regelen, voorziet wel een mondmaskerplicht in winkels, de horeca, musea en bioscopen, … Ook de organisatoren van de ronde van het waasland voor mountainbikers. Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen bedraagt … De viruscirculatie is de afgelopen weken erg toegenomen, onder meer door het toegenomen aantal contacten en meer binnenactiviteiten. 22.9.2021 · de mondmaskerplicht was al heel wat soepeler dan vorig schooljaar, maar toch moesten leerlingen het aandoen bij verplaatsingen.

Mondmaskerplicht / Thermen Mineraal - 22.9.2021 · de mondmaskerplicht was al heel wat soepeler dan vorig schooljaar, maar toch moesten leerlingen het aandoen bij verplaatsingen.. 22.10.2021 · de ugent voert vanaf volgende week maandag opnieuw een mondmaskerplicht in op al haar campussen. 24.10.2021 · premier alexander de croo (open vld) roept maandag het kernkabinet bijeen om de coronasituatie in ons land te bespreken, meldt zijn woordvoerder tom … 2.10.2021 · in brussel blijft de mondmaskerplicht op de werkvloer daarom nog even bestaan. Volgens minister weyts komt er een nog versterkt. Alleen is daar geen juridische basis voor.